Forleden da vi bagte GRAHAMSBRØD på grillen, røret Manden lige denne tærte sammen. Vi havde ikke flere friske æbler på lager, så jeg fandt nogle i fryseren.
Tærten kan bruges som både dessert, med is til eller bare som en lille lækkerbisken til kaffen.
Før bagning:
Efter bagning:
Æbletærte
med mandellåg.
6 per.
BUND:
5 stk. Æbler, skrællet, i
både
1 spsk. Kanel
2 spsk. Sukker
2 tsk. Maizena
LÅG:
4 stk. Æg
PYNT:
1 tsk. kanel
Til låget røres ingredienserne
sammen, den skal have konsistens som en tyk pandekagedej.
Kanel, sukker og maizena
blandes og vendes sammen med æblerne. De lægges i et smurt fad og låg-dejen
hældes over. Drysses med kanel.
Bages ved 175o C.
25-30 minutter.
Hvis du griller den, som
på billedet, skal det være ved indirekte varme, men ca. samme tid som i ovnen.
Serveres med cremefraiche eller is.
det jo lige til og spise......-)
SvarSletJa, Peter, Æbler i kage går man vist aldrig fejl af :O)
Slet