Kødbollerne her serveret sammen med STUVEDE SELLERI. |
4 per
1 stk. Løg, blendet
2 stk. Æg
2 spsk. Hvedemel
1 tsk. salt
Peber
2 stk. Bouillonterning,
Kødet røres sejt med salt.
Løg, peber og æg tilsættes og farsen røres godt. Herefter kommes melet i under
omrøring og derefter væsken. Farsen skal have en passende konsistens, den må
dog gerne være lidt blødere, end til en almindelig frikadellefars.
Nu skal farsen hvile i ca.
30 minutter i køleskabet. Og smages til bagefter.
En gryde vand bringes i
kog, sammen med bouillonen og en spiseske dyppes i det kogende vand. Farsen
formes som en bolle, på størrelse med en valnød, ved hjælp af hånden og skeen.
Bollen lægges i det kogende vand.
Når alle bollerne er i
gryden skrues der ned for varmen og de koger i ca. 8 - 10 minutter til de føles
faste.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar