Det har egentlig ikke været min plan at mit "helbred" skulle ind over bloggen, for jeg synes, at det fylder rigeligt i min hverdag, så det her skulle være mit frirum for sygdom. Men når jeg nu lige har lettet lågt lidt, synes jeg jeg skylder Jer at fortælle, at jeg døjer med en god portion psykiske problemer. Bland andet angst, social-forbi og depression. Men som sagt, herinde gider jeg ikke være hende der med "hovedproblemerne", jeg vil hellere bare være Låvise, som elsker at lave mad, være kreativ og dele ud af sin viden.
Kylling i
Karry med selleri & æble.
6 per.
4 fed Hvidløg, knust
½ l. Piskefløde
½ - 3/4 l. Vand
1 spsk. Honning
2 stk. Hønse bouillon
Olie
Karry
Rød karrypasta
Chili
Salt
Peber
Maizena
Karryen brændes af i olie
og grønsagerne svitses heri. Herefter tages de op og kødet svitses i en omgang
nyt afbrændt karry.
Grønsagerne tilsættes,
sammen med fløde, vand, bouillon og karry pasta. Skal nu småsimre til kyllingen
er mør. Herefter jævnes retten med Maizena udrørt i lidt vand og smages til med
krydderierne. Persille tilsættes inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar