Det er en god måde at få brugt et par runkne pærer på. Det var også i den forbindelse, at jeg i sin tid stiftede bekendtskab med opskriften. Det var da jeg jobbede i en kantine - der gik vi meget ind for at smide mindst mulig ud. Til tider gik der nærmest sport i, at komme med brugbare idéer 😇
Toscapærer.
4 per.
4 - 6 stk.
Pærer – alt efter størrelsen
Citronsaft
50 g. Sukker
15 g. Hvedemel
½ dl. Piskefløde
Mandlerne
hakkes groft.
Pærerne
skrælles og skæres i halve, stilk og kernehus fjernes og lægges i et smurt ovnfast fad med den buede side opad. De
kan dryppes med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune.
Smør, mel, sukker og fløde kommes i en gryde og koges sammen et par minutter. Mandler kommes i blandingen og fordeles over pærerne.
Smør, mel, sukker og fløde kommes i en gryde og koges sammen et par minutter. Mandler kommes i blandingen og fordeles over pærerne.
Bages ved 200o
i ca. 15 minutter, til den er gylden og sprød.
INFO OM
RETTEN:
INSPIRATION: www.dk-kogebogen.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED:
Lun, med is, flødeskum eller cremefraiche
TIPS &
TRICKS: -
ANDET: -
OPDATERET:
September 2016
Ingen kommentarer:
Send en kommentar