Men jeg kunne simpelthen ikke opdrive et inden jeg skulle bage disse. Men smagen fejler bestemt intet.
Honninghjerter fra Christiansfeld.
Ca. 36 stk.
1½ tsk. Potaske
3 tsk. Vand,
koldt
3 stk. Æggeblommer
1 tsk. Hjortetaksalt
1 ½ tsk. Ingefær,
stødt
1 ½ tsk. Kanel,
stødt
1 ½ tsk. Nellike,
stødt
PYNT:
Mørk chokolade
PYNT:
Mørk chokolade
Potasken
opløses i det kolde vand.
Honningen
smeltes og æggeblommer, og potaske røres i. Mel, hjortetaksalt og krydderier
blandes og røres i honningmassen. Dejen æltes godt igennem, smag evt. på den om
den er krydret nok.
Dejen skal nu
hvile i køleskab, i minimum 24 timer. Jo længere hvile tid, jo sejere krumme
efter bagning.
Dejen rulles
ud til en tykkelse på ca. ½ cm. Den kan godt være lidt drilsk. Så derfor
rullede jeg den ud, på et meldrysset bord og flyttede ofte på den under
udrulning.
Kagerne
stikkes ud og lægges på en papirbeklædt bageplade.
Bages ved 175o
C i ca. 10 minutter, til de er let gyldne.
De afkøles på
en rist og kan nu pyntes med enten smeltet chokolade.
INFO OM
RETTEN:
INSPIRATION: www.madabc.dk
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES MED:
-
TIPS &
TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar