Jeg synes så småt, at jeg begynder, at finde vejen for hvilke retning bloggen skal pege i. Nemlig med focus på dejlig hverdagsmad, STOP-MAD-SPILD og lidt forskellige nøderier på teoriområdet i madlavningen.
Jeg sætter utrolig stor pris på, at du har lyst til at kigge forbi mine indlæg og fortællinger. Det gør mig utrolig glad og stolt. Men faktisk hjælper det mig osse i min psykiske proces. Jeg har fået mere styr på min over-/trøstespisning, hvilket er er stor ting, da det er noget der har været med mig hele livet igennem.
Under mit sygdomsforløb efter mavesårs-operationen, fandt jeg rigtig ud af hvor meget det at skrive betyder for mig. Jeg savnede det helt vildt meget og hjernen kørte på højtryk næsten 24/7, for at finde på nye ting at blogge om. Så man må nok konkludere at jeg er afhængig ;-)
Honningbomber.
2 stk.
4 stk.
HONNING HJERTER, udstukket i cirkler
Vand
4 spsk.
Abrikosmarmelade
PYNT:
PYNT:
Mørk chokolade,
smeltet
Sukkerkrymmel
Honninghjerte dejen tilberedes efter opskriften.
Og mens de
bager, røres smørcremen sammen: Florsukker og vand røres sammen, som til en
almindelig glasur. Det bløde smør piskes i lidt efter lidt. Cremen skal være
blød og meget luftig. Når den er færdig, kommes den i en sprøjtepose.
Når de
udstukne honning cirkler er afkølede, tages 2 af dem og lægges med bunden opad.
Der sprøjtes smørcreme på, i en cirkel rund langs kanten, så der dannes et hul
i midten. Der må gerne sprøjtes to lag ovenpå hinanden.
Hullet fyldes
op med marmeladen.
Toppen på de
andre to honningbunde dyppes i smeltet chokolade, hvorefter de lægges oven på
smørcreme/marmelade som låg. Pyntes med lidt krymmel, inden at chokoladen
tørre.
INFO OM
RETTEN:
INSPIRATION:
Manden min
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES MED:
-
TIPS &
TRICKS: -
ANDET: -
Tillykke med 6 måneders dagen :-)
SvarSletKh Sofie
Tusind tak Sofie. Tiden er godtnok fløjet afsted :O)
SletKnus Låvise
Mums http://www.jeggiverkage.dk/?navn=Låvise
SvarSletHaha TAK hvor er den sjov :-D
Slet