Der skal ikke så meget til for at gøre sin frokost lidt mere indbydende, bare et salatblad og et par dejlige farver i form af et par stykker pynt. Dette kan sagtens også lade sig gøre til en madpakke :O)
Smørebrød med farseret and.
1 stk.
½ stk. Rugbrød1 stk. Salatblad
2 - 3 sk. Fars fra FARSERET AND
1 spsk. RØDKÅL
1 spsk. PICKLES
1 stk. Sveske
2 sk. Appelsinspringer
Den halve skive rugbrød
smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Farsen lægges på brødet, skiverne må gerne
overlappe hinanden. Hele brødet skal være dækket.
Rødkålen drænes og lægges
i en bræmme ned langs stegen. De syltede grønsager fra picklesen duppes tørre
og lægges pænt på den ene side af kålen. Appelsinspringerne sættes ovenpå kålen
øverst oppe på smørebrødet. Svesken læggen mellem springer og syltede
grønsager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar