Jeg har ofte været en tåbe, til enten at få dem lavet for tørre, eller alt for våde. Men de sidste par gange, synes jeg, at have fundet et trick, der virker for mig: Når fløden hældes på, er der ca. 1 - 2 cm. kartofler, der ligger uden at være tildækket. af fløden. Men jeg holder øje med fadet undervejs, det kan jo være at den valgte kartoffelsort, er mere tørstig en andre :O)
Ja, kønt bliver det aldrig, men smagen er halt fantastisk. |
Flødekartofler.
4 per
2 stk. Løg, hakket
5 fed Hvidløg, knust
½ l. Piskefløde
Salt
Peber
Muskat
De skivede kartofler, blandes
med løg, hvidløg og krydderier i et ovnfastfad, inden at fløden hældes over.
Steges ved 200o C i ca. 1
time
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: GLASERET HAMBURGERRYG, GLASEREDE ROSENKÅL & ROSENKÅLSSALAT
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Hejsa.. Flødekartofler er da super egnet til at fryse ned
SvarSletHejsa :O)
SletJeg bryder mig simpelthen ikke om den konsistens kartoflerne får når de har været frosset, så det er jo en smagssag :-D Men tak for at du kigger med.
Go weekend Knus Låvise