Så istedet for at smide dem ud eller at de bare ville blive bløde og kedelige i dåsen, fik jeg den idé, at bruge dem i en frugtkage, som den sprøde topping.
Kagen før bagning. |
Kagen efter bagning. |
Blommer
med vanillekranse-crumble.
4 per.
2 spsk. Sukker
1 Spsk. Maizena
Blommer vendes sammen med
maizena og sukker og lægges i et smurt fad. Vanille kransene knuses og røres sammen
med det bløde smør, så det kommer til at hænge sammen og ligne en almindelig
crumbledej.
Crumblen fordeles henover blommerne.
Bages ved 200o C i ca. 25
- 30 minutter.
TIPS:
Der kan sagtens anvendes andre former for frugt end blommer. Og har man ikke
nogle vanille kranse, kan man jo sagtens bruge en almindelig CRUMBLEDEJ.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES
MED: Is, cremefraiche eller græsk yoghurt
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar