Der var en rest af de dampede rødbeder, tilovers fra forleden, hvor vi fik RØDBEDEBIKSEMAD. Så det blev til en dejlig salat, nem og hurtig at lave.
Rødbedesalat
med feta.
2 - 3 per.
1 stk. Peberfrugt, grøn
DRESSING:
2 tsk. Mørk balsamico eddike1 tsk. Akacie honning
Salt
Peber
De afkølede rødbeder skæres
i mundrette stykker. Peberfrugten skæres i små tern og fetaen smuldres. Salaten
samles med rødbederne nederst, peberfrugten ovenpå og fetaen drysses over.
Dressingen piskes sammen
og dryppes henover salaten.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: BAGTE KARTOFLER MED SKINKESALAT
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar