torsdag den 9. januar 2014

Rødbedesalat med feta.

Der var en rest af de dampede rødbeder, tilovers fra forleden, hvor vi fik RØDBEDEBIKSEMAD. Så det blev til en dejlig salat, nem og hurtig at lave.



Rødbedesalat med feta.
2 - 3 per.
300 g. Rødbeder, kogte, afkølede
1 stk. Peberfrugt, grøn
75 g. Feta

DRESSING:
2 tsk. Mørk balsamico eddike
1 tsk. Akacie honning
Salt
Peber

De afkølede rødbeder skæres i mundrette stykker. Peberfrugten skæres i små tern og fetaen smuldres. Salaten samles med rødbederne nederst, peberfrugten ovenpå og fetaen drysses over.
Dressingen piskes sammen og dryppes henover salaten.

TIPS: Næste gang tror jeg, at jeg skifter peberfrugten ud med et syrligt æble skåret i tern.



INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift

FRYSEEGNET: NEJ


TIPS & TRICKS: -

ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar