Denne sammensætning af smørebrød husker jeg fra min barndom. Når vi fik disse madder, så var det med nye kartofler, altså blev de døbt sommermadder :O)
Smørebrød
med spegepølse & kartoffel.
1
per.
½
stk. Rugbrød
1
stk. Salatblad
4
- 6 sk. Spegepølse
1
stk. Kartoffel, kogt, afkølet, i skiver
10
- 15 g . Ristede
løg
10
sk. Løg, i ringe
Den
halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Spegepølsen lægges på brødet – start med to
skiver på højre side af brødet, derefter to skiver på venstre side og er det
nødvendigt, så en skive eller to forneden. Hele brødet skal være dækket. Kartoffelskiverne
lægges ovenpå, i midten af brødet. Mayonnaisen lægges i en bræmme ovenpå kartoflerne.
Der
pyntes med ristede og rå løg, samt karse.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar