Jeg har mange gange leget med tanken, om at lave mine egne myslibarer. Der fåes mange gode ude i butikkerne, men jeg synes de er dyre. Og så synes jeg jo at det er sjovt at lave tingene selv. Jeg har bare brugt de kerner og nødder jeg synes bedst om: solsikke, græskar og hasselnødder. Jeg blandede tørrede tranebær med en pose gojibær som jeg fandt i skuffen.
Myslibarer.
Ca.
25 stk.
I
ds. Kondenseret mælk, sødet
250
g. Havregryn
100
g. Tørrede frugt
125
g. Kerner
150
g. Nødder
Alle
vejes af i en skål og blandes godt sammen. Dejen fordeles i en lille bradepande
(20 x 30 cm.) beklæde med bagepapir. Og overfladen glattes.
Bages
ved 130o i ca. 1 time.
Herefter
afkøles den og skæres ud i passende stykker. Opbevares i en lufttæt dåse.
TIPS: Der kan sagtens tilsættes lidt hakket chokolade, kokosflager eller
kokosmel.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Rema1000 reklame
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar