Efter jeg havde lavet BLÅBÆRSIRUP, blev jeg inspireret til at prøve at lave sirup med andre slags frugter. Jeg elsker kiwi, så det var et naturligt valg at prøve med dem.
Jeg tænkte, at en kiwisirup, kunne være et godt sødeligt indslag til den syrlige skyr, på vores fastedage.
Skyr med kiwi & kiwisirup. |
Ca. 3 dl.
½ st. Vanille
Atamon
Kiwierne skrælles, skæres
i mindre stykker og blendes til en glat pure. De kommes i en gryde med vand,
sukker og vanille. Det koges under omrøring i 15 - 20 minutter.
Siruppen kommes på
Atamonskyllede glas.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: ?
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: ?
SERVERES
MED: Skyr eller til pandekager
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
Skal opbevarer på køl
______________________________________________________________________________________________________________
Kcal
af kiwisirup:
Kiwi 61 Kcal
pr. 100 g .
Sukker 406 Kcal pr. 100 g
Vanille 0
Kcal ialt 406
Kcal
Mængde total 292 g .
(Kcal total : Mængde total x 100 = pr 100 g )
406:
292 = 1.39 Kcal pr 1 g.
1.39 x 100 = 139 Kcal pr. 100 g .
Udregninge af
portionsstørrelse:
(Portionsstørrelse
x Kcal-indholdet i 1 g .
= Kcal-indhold i den enkelte portion)
En
portionsstørrelse på 20 g, er Kcal indholdet:
20 x 1.39 = 28 Kcal
Ingen kommentarer:
Send en kommentar