Jeg synes, det er rart at planlægge noget lækkert, men forholdsvis nem mad, så der er tid til vi kan være sammen, og en af os ikke skal stå i køkkenet, det meste af aftnen.
Serveret med BACONBØNNER & HVIDLØGSSNEGLE. |
4 per.
KØD:Peber
KARTOFLERNE:
1
stk. Porre, i ringe
Salt
Peber
Oregano
Cuvetten afpudset for evt. sener. Fedtlaget skæres i tern, uden at ridse ned i kødet. Den gnides med salt og peber.
Cuvetten steges ved 200o i ca. 45 minutter. Eller til den har en kernetemperatur på 58o, så er den medium i midten.
Den skal nu hvile i ca. 20 minutter, inden den skæres ud.
Kartofler,
den ristede bacon og porrer blandes sammen. Det krydres godt med salt, peber og
oregano. Fløden hældes og der drysses med ost.
Kartoflerne bages i ovn ved 175o C i ca. 45 minutter.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Tidligere arbejdsplads. OUH
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: BACONBØNNER & HVIDLØGSSNEGLE
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Det lyder bare super lækkert. De der kartofler skal jeg prøve en dag. Du har i øvrigt glemt fløden i din beskrivelse...
SvarSletHej Malene
SletDet er nu rettet, tak for at gøre mig OBS på det :O)
Jeg håber du synes ligeså godt om kartoflerne som Maden og gæsterne gjorde.
Tak for at du kigger med
Knus Låvise