Er der noget bedre en hjemmelavet is. Denne vanille parfait bringer barndoms-minderne frem, Min elskede morfar havde altid hjemmelavet vanilleis i fryseren. Han vidste, at det var en af ældste-barnebarnets (mig) yndlings-spiser.
Vanille parfait.
4
per.
4
stk. Æggeblommer2½ dl Piskefløde
2 Stang Vanille
Vanillestangen
flækkes, og kornene skrabes ud og blandes med en smule af sukkeret.
"Vanille-mælken" og resten af mælken, tilsættes æggemassen under piskning. Pas på ikke at få stængel-stykkerne med.
Fløden
piskes til skum - ikke for fast, og vendes sammen med æggeblandingen.
Parfaiten
skal nu på frost. Enten i en ismaskine, men kan også sagtens indfryses i en form
direkte i fryseren. I så fald skal der røres, i isen hver halve time, for at
undgå den krystalliserer.
TIPS:
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: www.ismaskinen.dk
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: PÆRETÆRTE MED AFTER EIGHT
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
Jeg har taget udgangspunkt i min GRUNDOPSKRIFT på parfait til denne opskrift
Ingen kommentarer:
Send en kommentar