onsdag den 12. marts 2014

Sandwich med ægge-kyllingesalat.

Jeg er så uheldig at være gået hen og blevet syg. Jeg tror, det er noget influenza, der er på spil. Jeg har ihvertfald feber, ondt i halsen og er utilpas. Men derfor skal jeg jo have noget mad alligevel. Jeg er ikke en af dem, der ikke bliver sultne, når de er syge. 
Så derfor blev det igår, til en sandwich med lidt hjemmelavet salat i.

Sandwich med ægge-kyllingesalat.
2 per.
2 stk. Boller
1 - 2 stk. Gulerod
Agurk, til pynt

ÆGGE-KYLLINGESALAT:
200 g. Skyr
50 g. MAYONNAISE
150 g. Kylling, tilbedt, afkølet
2 stk. Æg, kogte, hakkede
½ stk. Peberfrugt, grøn, fint hakket
Purløg, finthakket
Salt
Peber

Skyr og mayonnaise røres sammen. Ravigotte sauce, peberfrugt og purløg tilsættes og røres godt sammen. Kylling og æg vendes i. Og salaten smages til med karry, salt og peber.
Må meget gerne hvile i ca. 30 minutter inden servering.

Til servering ristes bollen og afkøles. Guleroden skrælles og skæres i strimler med en tyndskræller, så de ligner fettuccine (pasta).
På bunden af bollen lægges en håndfuld gulerod og der toppes med 2 – 4 spsk. af salaten. Afpyntes med lidt agurkestrimler.


TIPS: I stedet for purløg, kan der anvendes karse.


INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

4 kommentarer:

 1. Sikke en lækker og overkommelig opskrift! Jeg synes altid at købte æggesalater bliver så kvalm, hvorimod hjemmelavede er super lækre..! denne sandwich ser fantastisk ud :) tak for inspirationen, den skal helt sikekrt afpræves på næste sandwich-sultne dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Jeg har det på helt samme måde som dig, men synes faktisk ofte at alle købesalater bliver for kvalm. Måske pga. det ofte høje mayo-indhold. Men det glæder mig at hjælpe med ny inspiration. Tak for du kigger med

   Knus Låvise

   Slet
 2. Har du en ide til noget jeg kan bruge i stedet for gulerod? Det er min mave ikke så glad for - men retten ser lækker ud, så jeg kunne godt tænke mig at prøve den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Du kan skifte guleroden ud med Iceberg, eller andre slags salater, spidskål eller lige hvad du kan tåle eller har i køleskabet. Guleroden er kun for at give lidt fylde og farve i sandwichen

   Kram

   Slet