At det er første gang, lyder virkelig vildt. Men jeg er jo ikke den store fiske-spiser. Så i de snart 16 år, det er siden jeg flyttede hjemmefra, vil jeg tro det kan tælles på 2 hænder, hvor mange gange jeg har spist varm fisk. Men måske jeg kommer til at spise det en smule oftere, for de var virkelig lækre.
Panerede fiskefileter.
Fladfisk,
flået og fileteret
Æg
Mælk
Rasp/panko
Salt
Peber
Smør,
til stegning
Olie,
til stegning
Fisken
duppes tør med køkkenrulle. Ægget slås ud i en dyb tallerken og der tilsættes
lidt mælk. Ca. ½ dl. pr æg. Dette piskes sammen.
Raspen
kommes i en anden dyb tallerken og blandes med lidt salt og peber.
Fisken
dyppes først i æggeblandingen. Den vendes heri, så der kommer æg på begge
sider. Herefter dyppes den i raspen. Fileten vendes osse heri, så der kommer
rasp på begge sider.
De
steges på en varm pande med smeltet smør og olie, ca. halvt af hver. De steges
et par minutter på begge sider, alt efter størrelse. Så de er gyldne på begge
sider.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: PÅSKEFROKOST ANNO 2014
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar