De små fine hvide blomster, der er drysset på toppen, er ramsløgblomster. De er så smukke, så jeg kunne slet ikke lade være med at nuppe dem.
Kartoffelsalaten serveret med PREBEN, EN LÆKKER ØFFERULLE. |
Grøn
kartoffelsalat.
2
per.
300
g. Kartofler, kogte, kolde
250
g. Grønne asparges, i små stykker
4
stk. Forårsløg, i tynde skrå skiver
½
bøtte Feta, i tern
4
tsk. Grøn pesto
3
spsk. Græsk Yoghurt, 10 %
Salt
Yoghurt
og pestoen røres sammen og smages til med lidt ekstra salt. Grønsagerne og feta
vendes forsigtigt i dressingen og den smages til igen.
Salaten
må gerne stå på køl en times tid inden servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: PREBEN, EN LÆKKER ØFFERULLE
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar