Så frisk og frejdigt mødte hun op med et styks bager-franskbrød, for hun gad altså ikke bruge sit eget manuelle rivejerne, når hun nu vidste, at jeg havde min smarte mekaniske rivemaskine.
Den groft revne "rå" panko. |
Færdig, afkølet og klar til brug |
1
stk. Franskbrød, uden kerner, fra bageren.
Hjemmebagt
brød dur ikke, da en almindelig ovn ikke kan gøre det luftigt nok.
Brødet
befries for alle skorper og skæres i mindre stykker. Herefter rives det groft.
Jeg brugte min Moulinex rivemaskine, det klarede den fint.
Pankoen
kommes på en papirbeklædt bageplade.
Tørres
ved 100o i små intervaller, af 10 minutter ad gangen. Mellem hvert
interval vendes, der forsigtigt rundt i brødet.
Min
portion her fik, som KLIDMOSTERS, 3x10 minutter. Og yderligere 10 minutter, ved
150o for at være sikker på at den var helt tør.
TIPS: Når den er afkølet, kan den med fordel opbevares
på frost, der har den en længere holdbarhed og det mindsker også mulighede for
mugdannelse.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION:
http://klidmoster.dk
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Alle
retter hvor der skal bruges panering
TIPS & TRICKS:
-
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar