Men i min verden, er majs osse obligatorisk, når vi snakker mexicansk mad. Derfor faldt valget helt naturligt på denne salat, som tilbehøret til min udgave af den fantastiske PULLED BEEF THE TACO WAY.
Mexicansk majs salat, serveret med græsk yoghurt, GROV GUCAMOLE & PULLED BEEF TEH TACO WAY i wraps. |
Mexicansk
majs salat.
4
per.
400
g. Majs kerner, frost
1
stk. Løg
4
stk. Tomater, store
1
ds. Red kidney bønner
½
bdt. Persille, hakket
DRESSING:
½
st. Citron, saft fra
2
tsk. Akacie Honning
2
spsk. Olie
1
fed Hvidløg, fint hakket
Chili
Salt
Peber
Majs
kernerne kommes i en skål og overhældes med kogende vand. Lad dem stå i 5 - 7
minutter.
Imens
skæres tomaterne. De flækkes i kvarte og indmaden/kernerne skæres ud (gem det
evt. til en gryderet), så står du tilbage med kødet. Dette skæres i
små stykker på ca. 3 x 3 mm.
Bønnerne
skylles og afpryppes. Løg og persille hakkes fint. Herefter blandes
grønsagerne, bønner og persillen.
Dressingen
piskes sammen og smages til og hældes over salaten. Lad den gerne trække en
times tid inden servering
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: PULLEDBEEF THE TACO WAY & GROV GUACAMOLE
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar