Om dette er en skrøne, ved jeg ikke. Det virkede ihvertfald for mig, ved denne portion. Jeg gemte en rest til dagen efter og den havde samme fine farve. Måske på grund at det høje indhold af citron.......Hvem ved.....
Jeg elsker gucamole, specielt når den er laves som her, hvor der kan findes grove stykker af avokadoen. |
3
– 4 per.
1
stk. Avokado, stor og moden
150
g. Græsk Yoghurt, 10%
3
fed Hvidløg, knust
½
- 1 stk. Citron, saft fra
Salt
Peber
Avokadoen
halveres og stenen fjernes. Jeg synes, den nemmeste måde er, at sætte kniven
fast i stenen med et forsigtigt hårdt slag og så give den et vrid, så skulle
den gerne slippe – hvis det altså er en moden frugt du har valgt J
Avokadokødet
lægges på en tallerken og moses groft med en gaffel. Kommes herefter i en skål
og røres sammen med yoghurt og hvidløg. Dressingen smages til med citronsaft,
salt og peber.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: PULLEDBEEF THE TACO WAY, MEXICANSK MAJS SALAT, MAJSTORTILLAS, WRAPS MED KYLLING & NACHOS
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar