Det synes jeg ihvertfald ikke. Jeg husker stadig tydeligt pepperoni-slicen, godt med cremefraiche dressing på, på vej hjem fra byturen, da jeg var yngre.......uhhmmm. Og så er det jo bare et ekstra plus, at det er noget af det nemmeste at røre sammen.
Dressingen serveres her til SHAWARMAKRYDRET OKSEKØD i FLADBRØD |
Cremefraiche
dressing.
2 per.
2 dl. Cremefraiche, 18 %
1
- ½ bdt. Purløg
Citron,
saft fra
Salt
Peber
Sukker
Cremefraichen
røres sammen med finthakket purløg. Og smages til med citronsaft og krydderierne. Har du
tid til det, så lav dressingen i god tid, så den kan komme på køl
og trække smag, men husk at juster smagen inden servering.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: SHAWARMA KRYDRET OKSEKØD & FLADBRØD
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Mmmm - jeg elsker også CF dressing!
SvarSletEr dog for tiden ret så vild med Ranch dressing - har du prøvet den?
Hej Penny
SletNej det har jeg ikke, men har set den postet på flere blogs her henover sommeren. Måske den skal på TO-TRY-listen ???? Er den god???
Knus Låvise