Knasen er her brugt som topping til VANILLE KOLDSKÅL |
Honningristede rugflager.
50
g. Mandler, groft hakkede
50
g. Rugflager
1
tsk. Smør
2
spsk. Akacie honning
Smør
og honning smeltes i en panden, uden at det bliver mørkt. Rugflager og nødder
tilsættes og ristet under omrøring, til det er gyldnet.
Herefter
tages det af panden og lægges til afkøling på en tallerken. Når det er koldt, kan
det opbevares i et lufttæt glas
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: Ovenpå mælkeprodukter, koldskål, eller til desserter. F.eks. YOGHURT MED FERSKEN & KNAS eller VANILLE KOLDSKÅL
TIPS
& TRICKS: -
ANDET: Du kan sagtens bruge almindelig honning
Ingen kommentarer:
Send en kommentar