onsdag den 27. august 2014

Honningristet knas

Superlækker topping til......ja, ALT. Ovenpå en dessert eller bland lidt tørrede frugter i og du har den lækreste mysli. 
Knasen er her brugt som topping til VANILLE KOLDSKÅL

Honningristede rugflager.

50 g. Mandler, groft hakkede
50 g. Rugflager
1 tsk. Smør
2 spsk. Akacie honning

Smør og honning smeltes i en panden, uden at det bliver mørkt. Rugflager og nødder tilsættes og ristet under omrøring, til det er gyldnet.
Herefter tages det af panden og lægges til afkøling på en tallerken. Når det er koldt, kan det opbevares i et lufttæt glas


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Ovenpå mælkeprodukter, koldskål, eller til desserter. F.eks. YOGHURT MED FERSKEN & KNAS eller VANILLE KOLDSKÅL
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Du kan sagtens bruge almindelig honning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar