onsdag den 27. august 2014

Sensommer mad? Vanillekoldskål

Idag har vejret osse været fantastisk her i Odense - hele 23 grader sagde termometret her i eftermiddag

Så vi fortsætter i samme boldgade som IGÅR - idag bare med en hel plain vanille koldskål.
Koldskålen er her toppet med en smule HONNINGRISTET RUGFLAGER.
Vanillekoldskål.

3 dl. Tykmælk eller andet surmælksprodukt
1 l. Kærnemælk
1 st. Vanille, korn fra
100 g. Rørsukker

Vanillestangen halveres, flækkes og kornene skrabes ud. De moses ud i en smule af sukkeret for at skille kornene ad.

Vanillekorn, rørsukker og tykmælken piskes sammen til sukkeret er opløst. Kærnemælken tilsættes under stadig piskning. Koldskålen smages til, måske der skal mere sukker i.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
TIPS & TRICKS: 
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar