Så vi fortsætter i samme boldgade som IGÅR - idag bare med en hel plain vanille koldskål.
Koldskålen er her toppet med en smule HONNINGRISTET RUGFLAGER. |
Vanillekoldskål.
3
dl. Tykmælk eller andet surmælksprodukt
1
l. Kærnemælk
1
st. Vanille, korn fra
100
g. Rørsukker
Vanillestangen
halveres, flækkes og kornene skrabes ud. De moses ud i en smule af sukkeret for
at skille kornene ad.
Vanillekorn, rørsukker og tykmælken piskes sammen til sukkeret er opløst. Kærnemælken tilsættes under stadig piskning. Koldskålen smages til, måske der skal mere sukker i.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: GROVE KAMMERJUNKERE eller HONNINGRISTET RUGFLAGER
TIPS
& TRICKS:
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar