onsdag den 24. september 2014

Daim parfait

Selvom at det er blevet efterår, spiser vi stadig meget is i Casa Fangel.

Godt pakket ind i et lunt tæppe, med et par tændte stearinlys og en en god film eller bog, så er det stadig hyggeligt at spise is. Synes du osse det ???


Parfaiten er pyntet med lidt frysetørrede bær og hakkede nødder.
Daim parfait.

4 stk Æggeblommer
30 g. Sukker
2 dl. Letmælk
2 ½ dl. Piskefløde
3 db. Pk. Daim
1 tsk. Vanillesukker
1 nip Salt

Æggeblommer, vanillesukker og sukker piskes hvidt og skummende. Herefter tilsættes mælk og salt. Fløden piskes til en blød skum og vendes sammen med æggeblandingen.
Parfaiten skal nu på frost. Enten i en ismaskine, men kan også sagtens indfryses i en form direkte i fryseren. I så fald skal der røres, i isen hver halve time, for at undgå den krystalliserer.

Daimene hakkes groft og vendes i isen, når den har fået softice konsistens. – Så skulle de ikke falde til bunds.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opsrift
FRYSEEGNET: Øhhh JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar