Jeg kigger jo med hos mange af mine med-mad-bloggere for at få inspiration, og da denne opskrift dukkede op hos RAV FOOD, var det lige så mit mundvand løb og den måtte selvfølgelig afprøves med det samme.
Og det smager fanatisk, nem at lave og kan spises til alt.
Vi fik kylling og kartofler til - lavet i samme fad for nemhedens skyld. |
Grønsagskompotten ses her med kartoffelskiver & kyllingelår. |
Jeg havde en lille rest som blev brugt som pynt på æggemaden - det fungerede helt fantastisk. |
3
- 4 per.
1
stk. Squash
500
g. Tomater
3
mellemstore Løg
8
fed Hvidløg
3
– 4 stilke Timian
1
spsk. Rørsukker
1
spsk. Æblecider eddike
4
spsk. Oliven olie
Salt
Peber
50
g. Parmesan
15
g. Basilikum blade
Squash
skæres i tern á ca. 1x1x1 cm. Tomaterne skæres i både eller halveres – alt
efter størrelsen. Løgene hakkes groft og hvidløg knuses.
Ovennævnte
ting blandes i et fad og der kommes olie, salt, peber, rørsukker, eddike og
timian-kvistene ved. Det hele blandes rundt.
Bages
ved 150o i 60 minutter.
Hvorefter
revet parmesan drysses over og det bages igen ved 125o i ca. 30
minutter.
Når
det tages ud af ovnen, tilsættes groft hakkede basilikum blade, inden servering.
TIPS:
Denne kompot kan spises både rygende varm, lun eller osse kold
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
http://ravfood.com
FRYSEEGNET:
??
SERVERES
MED:
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar