Jeg har fundet inspirationen hos MISS MUFFIN og straks jeg så den, var jeg solgt. Og da Manden samtidig et par dage før, havde hjembragt ca. 1 kilo Nutella - rester fra prøvebagning af måske-nye-kager - var der jo ingen tvivl om at det var den ser skulle afprøves.
Den er intet mindre end fantastisk. Jeg er
Nutella brownie.
Ca. 12 stk.
115 g. Smør
340
g. Nutella
75
g. Sukker
150
g. Farin
4
stk. Æg
2
tsk. Vanillesukker
225
g. Hvedemel
100
g. Valnødder
Smørret
kommes i en gryde og smeltes ved svag varme. Når det er helt smeltet røres
Nutellaen i og blandingen stilles til afkøling.
I
en anden skål blandes begge slags sukker og den nu afkølede Nutella-masse
hældes heri og piskes godt sammen. Æggene tilsættes, et af gangen. Tilslut
tilsættes mel, vanillesukker og grofthakkede valnødder. Pisk kun til dejen lige er samlet, hvorefter den kommes i en papirbeklæde bradepande (33 x 23 cm)
Bages
ved 175o
i ca. 30 minutter.
Når
den er færdigbagt afkøles den en smule i bradepanden, hvorefter du forsigtig kan
løfte den over på en rist til færdig afkøling.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
http://frkmuffin.blogspot.dk
FRYSEEGNET:
JA, det tror jeg
SERVERES
MED: som dessert med VANILLE PARFAIT
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar