Det er egentligt lidt spøjst, for normalt spiser han ikke mange søde sager, men det skal jeg da lige lov for har ændret sig.....hihi.
Han har kværnet ualmindelig mange Snickers is, og efter en runde i blogland, så jeg at KLIDMOSTER havde forsøgt sig med en lækker hjemmelavet udgave af slagsen.
Så den brugte jeg som udgangspunkt. I min udgave, som du ser på billedet, har jeg ikke kommet chokoladen i selve isen, men det vil jeg helt sikkert gøre næste gang. For lige at give den det sidste spark, så den minder mest muligt om originalen. Men jeg har tilføjet det til opskriften herunder.
Snickers is.
1
ds. Kondenseret mælk
250
g. Peanutbutter – jeg brugte den creamy
2
½ dl Piskefløde
2
dl. Letmælk
¼
tsk. Salt
100
g. Peanuts
100
g. Chokolade, mørk
Peanutbutter,
kondenseret mælk og almindelig mælk røres sammen til en ensartede creme. Fløden
piskes til en blød skum og vendes i mælkeblandingen.
Den
smages til med salt og skal nu på frost. Det kan enten være i en ismaskine, men
kan også sagtens indfryses i en form direkte i fryseren. Den kondenserede mælk
skulle gøre at der ikke vil blive dannet iskrystaller, så egentligt burde det
ikke være nødvendigt at røre i isen hver halve time, men jeg gjorde det nu
alligevel.
Peanuts
og chokolade hakkes groft og vendes i isen, når den har fået softice konsistens. – Så skulle de
ikke falde til bunds.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
http://klidmoster.dk
FRYSEEGNET:
Øhhhh JA
SERVERES
MED: Evt. ekstra peanuts og chokolade
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar