Marcipan parfait med lakrids.
Ca. 1 l.
4 stk. Æggeblommer
50
g. Sukker
2
dl. Mælk
2
½ dl. Piskefløde
1
pk. ODENSE Marcipanmasse med lakrids til hjemmelavet is
I en anden skål røres marcipanmassen ud i mælk og fløde.
Jeg bruger denne dejskraber-ting til at få al fyldet ud af posen. |
Herefter vendes æggesnapsen i og er nu klar til at blive frosset.
Bruger du en ismaskine kommes det deri og køres indtil det er frosset.
Har du ikke en ismaskine, kan du sagtens lave isen alligevel: Du skal stadig piske æg og sukker til en æggesnaps. Fløden piskes til en blød skum. Og marcipanmassen røres ud i mælken. Alle ingredienserne vendes sammen til en jævn blanding og kommes i en plastbøtte, som stilles i fryseren. Her skal du røre i isen hver ½ time, for at undgå at der kommer iskrystaller deri.
TIPS: Er du til en meget sød marcipan is, kan du tilsætte dobbelt så meget sukker.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
Øhhhh JA
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar