For et par uger siden lå der en pakke i postkassen med Mandens navn på. Han havde været heldig at få et par vareprøver tilsendt af ODENSE MARCIPANS nye produkter til hjemmelavet is.
De skriver i mailen at man sagtens kan bruge det til andre ting, f.eks. som fyld i kager og wienerbrød. Men da Manden jo er temmelig stor fan af is, blev det de skulle bruges til :-D
De smagte godt og var nemme at arbejde med, kan sagtens forestille mig at de osse ville være gode i kager og andre desserter. De er endnu ikke at finde i butikkerne, men glæd dig :-)
Opskriften på marcipan parfait med lakrids finder du HER |
Marcipan parfait.
Ca.
1 l.
4
stk. Æggeblommer
75 g. Sukker
2
dl. Mælk
2
½ dl. Piskefløde
1
pk. ODENSE Marcipanmasse til hjemmelavet is
Æggeblommer
og sukker piskes hvidt og skummende.
I en anden skål røres marcipanmassen ud i mælk og fløde.
Herefter vendes æggesnapsen i og er nu klar til at blive frosset.
I en anden skål røres marcipanmassen ud i mælk og fløde.
Jeg bruger denne dejskraber-ting til at få al fyldet ud af posen. |
Herefter vendes æggesnapsen i og er nu klar til at blive frosset.
Bruger
du en ismaskine kommes det deri og køres indtil det er frosset.
Har
du ikke en ismaskine, kan du sagtens lave isen alligevel: Du skal stadig piske æg og sukker til en æggesnaps. Fløden piskes til en blød skum. Og marcipanmassen røres ud i mælken. Alle ingredienserne vendes sammen til en jævn blanding og kommes i en plastbøtte, som stilles i fryseren. Her skal du røre i isen hver ½ time, for at undgå at der kommer iskrystaller
deri.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
Øhhhh JA
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar