søndag den 22. februar 2015

Marcipan parfait

For et par uger siden lå der en pakke i postkassen med Mandens navn på. Han havde været heldig at få et par vareprøver tilsendt af ODENSE MARCIPANS nye produkter til hjemmelavet is.
De skriver i mailen at man sagtens kan bruge det til andre ting, f.eks. som fyld i kager og wienerbrød. Men da Manden jo er temmelig stor fan af is, blev det de skulle bruges til :-D

De smagte godt og var nemme at arbejde med, kan sagtens forestille mig at de osse ville være gode i kager og andre desserter. De er endnu ikke at finde i butikkerne, men glæd dig :-)

Opskriften på marcipan parfait med lakrids finder du HER

Marcipan parfait.
Ca. 1 l.
4 stk. Æggeblommer
75 g. Sukker
2 dl. Mælk
2 ½ dl. Piskefløde
1 pk. ODENSE Marcipanmasse til hjemmelavet is

Æggeblommer og sukker piskes hvidt og skummende. 

I en anden skål røres marcipanmassen ud i mælk og fløde.
Jeg bruger denne dejskraber-ting til at få al fyldet ud af posen.

Herefter vendes æggesnapsen i og er nu klar til at blive frosset.


Bruger du en ismaskine kommes det deri og køres indtil det er frosset.

Har du ikke en ismaskine, kan du sagtens lave isen alligevel: Du skal stadig piske æg og sukker til en æggesnaps. Fløden piskes til en blød skum. Og marcipanmassen røres ud i mælken. Alle ingredienserne vendes sammen til en jævn blanding og kommes i en plastbøtte, som stilles i fryseren. Her skal du røre i isen hver ½ time, for at undgå at der kommer iskrystaller deri.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION:  Min egen opskrift
FRYSEEGNET: Øhhhh JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET:  -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar