Puuuhhh, hvor er tiden bare bare fløjet afsted.
Katrine havde lavet den sødeste gave til mig. Nemlig en mappe med en masse af opskrifterne dernede fra og tilføjet også en masse andre lækkerier fra hendes eget arkiv. Jeg blev så rørt at jeg lige måtte knibe en lille tåre. Nu har den fået plads på min elskede tallerkenrække, blandt nogle af mine andre favorit kogebøger :-)
I mandags startede jeg i min anden praktikperiode. Det har ikke været nemt at finde et sted, men valget faldt tilslut på Værkstedet i samme hus som Kantinen ligger.
Kornsalat med rødbede.
4
per.
250
g. Korn – jeg brugte perlebyg
400
g. Rødbede
25
g. Persille
150
g. Feta, i tern
DRESSING:
4
spsk. Citron, saft fra
1
spsk. Hvid balsamico eddike
2
– 3 spsk. Akacie honning
3
spsk. Rapsolie
Salt
Peber
Bund
og top skæres af rødbederne og de kogtes til de er møre. Herefter hældes der
koldt vand over, så de får et chok, så er skrællen lige til at smutte af.
Herefter afkøles de.
Kornene
koges efter anvisningen på pakken i saltet vand, herefter afkøles de. Persilles
skylles og hakkes.
Rødbederne
skæres i små tern på ca. ½ x ½ cm. De vendes sammen med kornene, persille og
feta.
Alle
ingredienserne til dressingen røres sammen, smages til og vendes i dressingen.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Cafè WG
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: FRIKADELLER med lidt hvidløg tilsat til farsen.
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Er der virkelig allerede gået 4½ måned??
SvarSletJeg kan virkelig godt forstå, du blev rørt. At nogen gider bruge tid på sådan en opgave... viser tydeligt, at du er vellidt. Og det med god grund søde L :-D
Åhhh hvor er du sød <3
Slet