Så fordi min hjerne trænger til en pause, skal du da helt sikkert forkæles med en kryddersmør med sæsonens allerfineste urt.
Ramsløgsmør.
100 g. Smør
50 g. Ramsløg blade
1 – 1½ tsk. Citron - saft fra
Salt
Peber
Smørret tages ud af køleskabet 3 – 4 timer, før du skal røre bruge det.
Ramsløgsbladene skylles og dyppes tørre. Brug gerne stænglerne osse.
Smør og ramsløg kommes i minihakkeren og
blendes til bladene er helt finthakkede. Smørret smages til med citronsaft,
salt og peber.
Det rulles til en pølse i et stykke
husholdningsfilm. Lægges tilbage i køleskabet, så det kan trække smag, men osse
får at det bliver fast i konsistensen igen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: På madbrød, i en bagekartoffel,
på en bøf
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
OPDATERET: April 2017
OPDATERET: April 2017
Haps... lige noget for mig :-D
SvarSletDu hapser bare :-)
Slet