Vores sidste forsøg med at lave kokosis, gik ikke særlig godt. Men denne udgave er både godkendt, og ifølge ham, yderst fremragende - han udbrød flere gange undervejs: "Den er perfekt, du må ikke rette i opskriften" :-D
Så ved man at man har lavet noget godt :-D
Kokosis pyntet med lidt GRANATÆBLESIRUP |
Kokosis.
Ca.
1 liter
1
ds. Kondenseret mælk, sødet
1 stor ds. Kokosmælk (Ikke light)
2
dl. Piskefløde
1
dl. Mælk
1
nip Salt
Kokosmælk
og kondenseret mælk røres sammen til en ensartede masse, mælk og piskefløde
røres i, sammen med et lille nip salt.
Nu
skal det på frost. Det kan enten indfryses i en form direkte i fryseren. Den
kondenserede mælk skulle gøre at der ikke vil blive dannet iskrystaller, så
egentligt burde det ikke være nødvendigt at røre i isen hver halve time.
Jeg frøs min i ismaskinen, den kørte ca. 50 minutter til den havde softice konsistens, så over i en plastbøtte og i fryseren
Tag
den ud en halv times tid før servering, så får den, den bedste konsistens.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egne opskrift
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Hej søde L
SvarSletDet lyder jo for nemt. De kan vi li' :-D
Kokosmælken... er det den lille eller store dåse??
:-D Yep jeg ELSKER osse nemt
SletDet er en stor dåse - den lille eksisterer vist ikk i min verden :-D
Det bliver rettet fluks
kram
Ha ha... godt så. Har du dåser på din blog, regner jeg med det er de store :-D
SletFniiis det er så ok - men måske jeg bare skal se om jeg kan huske at nogle ting findes i flere størrelser :-D
Slet