søndag den 30. august 2015

Edamame-creme med feta

Idag får du opskriften på den lækreste dip eller spread om du vil, for den er lidt tyk i konsistensen. Vi fik den som dyppelse til falafler, men jeg er helt sikker på at den vil være fantastisk som smørelse i en sandwich.

Edamame-creme med feta.
4 per.
300 g. Edamame bønner, uden skaller, optøede
150 g. Feta
1 dl. Yoghurt, naturel
1 ½ tsk. HVIDLØGSSALT
Peber

Bønner, feta og yoghurten blendes sammen. Det er vigtigt at den yoghurt du bruger er tyndtflydende, de blendende bønner og feta bliver en fast masse.

Cremen smages til med salt og peber.


TIPS: Hvis du ikke har HVIDLØGSSALT, så blend i stedet et par friske fed hvidløg med og smag til med almindelig salt.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: 
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar