Idag får du opskriften på den lækreste dip eller spread om du vil, for den er lidt tyk i konsistensen. Vi fik den som dyppelse til falafler, men jeg er helt sikker på at den vil være fantastisk som smørelse i en sandwich.
Edamame-creme
med feta.
4 per.
300
g. Edamame bønner, uden skaller, optøede
150
g. Feta
1
dl. Yoghurt, naturel
1
½ tsk. HVIDLØGSSALT
Peber
Bønner,
feta og yoghurten blendes sammen. Det er vigtigt at den yoghurt du bruger er
tyndtflydende, de blendende bønner og feta bliver en fast masse.
Cremen
smages til med salt og peber.
TIPS:
Hvis du ikke har HVIDLØGSSALT, så blend i stedet et par friske fed hvidløg med
og smag til med almindelig salt.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
??
SERVERES
MED:
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar