Jeg synes at det ville være synd bare at smide dem ud. Selvfølgelig kunne jeg sikkert bruge dem i en gryderet som smags giver a la en suppevisk, men da jeg allerede havde gang i et par andre hjemmelavede krydder-eddiker, tænkte jeg at det måtte disse stilke da osse kunne bruges til.
Basilikum eddike.
Basilikumstilke
(og evt. blade)
Hvidvins eddike
Basilikumstænglerne
klippes i mindre stykker på ca. 10 cm. De kommes i et rent, skoldet glas, de
presses godt sammen og eddiken hældes over. Kvistene skal være helt dækket af
eddike.
Låget
skrues på og glasset stilles i en solrig vindueskarm i 4 uger. Herefter sigtes
stilkene fra og eddiken hældes på rene skoldede flasker.
Under
hele processen vendes glasset en gang dagligt.
TIPS: Opbevar den mørkt og køligt, så den har nærmest uendelig holdbarhed.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar