Så for et par dage siden da jeg var meeega lækkersulten og intet havde i huset, skyndte jeg mig at røre disse sammen og vupti indenfor 45 minutter var der lune lækkerier. Og de er virkelig gode, svampede, luftige og vildt nemme at lave.
Jeg brugte Sukrin, men du kan sagtens bruge sukker eller honning i stedet.
Havregrøds muffins.
6
stk.
3
dl. Havregryn
1
tsk. Kanel, stødt
1
tsk. Bagepulver
3
spsk. Sukrin
1
knsp. Salt
1
stk. Æg (L)
1
½ dl. Mælk
100
g. Æble – renset vægt
PYNT:
50
g. Blåbær
Æbles
rives groft, gerne med skrællen på.
Æg,
mælk og æble røres sammen. Havregryn tilsættes, sammen med kanel, bagepulver,
salt og Sukrin. Det røres godt sammen og stilles til side i 5 minutter, så
grynene kan suge lidt af væsken.
Imens
smøres en muffin form godt – jeg brugte smør.
Dejen
fordeles i formene og blåbærerne fordelen oven på og trykkes ned i dejen.
Bages
ved 1800 i ca. 25 minutter.
Lad
dem afkøle i 10 minutter inden du forsigtigt tager kagerne ud af formen og
lader dem afkøle på en rist.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
http://spisestuen.dk
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar