Så derfor blev det til en lækker måltidsalat med hvad-køleskabet-lige-indeholdt. Det blev til en rest dampede bønner, lidt radisse og røget svinemørbrad. Som blev indtaget sammen med en skøn kold sauce der smager hen ad bearnaise. Velsmagende, sund og dejlig nem mad :-)
Kold bearnaise
sauce.
2 per.
2
stk. Æg (L)
½
stk. Løg
2
dl. Skyr
1
spsk. Dijonsennep
½
- 1 spsk. Bearnaise essens
1
tsk. Estragon, tørret
½
tsk. Gurkemeje
Salt
Peber
Æggene
koges i 8 minutter og afkøles herefter. Når de er helt kolde, pilles de og
blendes sammen med løget.
De
øvrige ingredienser tilsættes og saucen smages til.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Claus Holm Go’ Appetit
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar