søndag den 28. februar 2016

Kold bearnaise sauce

Det har været det smukkeste vejr her i Odense idag, men det meste af min dag er tilbragt under min dyne - enten i sofaen eller i min seng. Jeg har nemlig (stadig) noget sygdom der ikke vil bryde ud. Men hovedpine, feber, ondt i hals og træthed sådan 'on and off' hele tiden. Det er så træls. ØV.

Så derfor blev det til en lækker måltidsalat med hvad-køleskabet-lige-indeholdt. Det blev til en rest dampede bønner, lidt radisse og røget svinemørbrad. Som blev indtaget sammen med en skøn kold sauce der smager hen ad bearnaise. Velsmagende, sund og dejlig nem mad :-)

Kold bearnaise sauce.
2 per.
2 stk. Æg (L)
½ stk. Løg
2 dl. Skyr
1 spsk. Dijonsennep
½ - 1 spsk. Bearnaise essens
1 tsk. Estragon, tørret
½ tsk. Gurkemeje
Salt
Peber

Æggene koges i 8 minutter og afkøles herefter. Når de er helt kolde, pilles de og blendes sammen med løget.
De øvrige ingredienser tilsættes og saucen smages til.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Claus Holm Go’ Appetit
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar