Men Mandens elskede pastasalat kan simpelthen ikke fåes mere, så en dag da jeg stod med en rest kogt pasta, kom jeg til den konklusion at jeg kunne jo forsøge mig frem. Men jeg anede ikke hvad der var i den originale (udover en helt masse E-numre :-P) så det blev bare sådan lige hvad jeg synes der skulle i.
Da jeg synes den var færdig og Manden skulle smage den til, blev han noget så skuffet, Faktisk så skuffet at den røg i skammekrog i køleskabet et par dage, hvorefter sulten åbenbart vandt og pastasalaten blev spist :-D
Og da jeg forsigtigt spurgte ind til den, så smagte den faktisk ret godt, selvfølgelig slet ikke som den perfekte færdigkøbte, men så godt at den godt måtte komme herind :-D
Du kan spise den som opskriften foreskriver, men du kan sagtens osse supplere den med en masse lækre sprøde grønsager. Brug den som tilbehør eller på et buffetbord vil den også gøre sig godt.
Pasta i tomatdressing.
2 - 3 per.
150 g. Pasta, tørret
DRESSING:
40 g. Tomatpure
1 dl. Olie – jeg brugte raps
1 spsk. Hvidvins eddike
1 tsk. LØGPULVER
½ tsk. TØRRET HVIDLØG
1 tsk. Oregano
Salt
Peber
Pastaen koges efter anvisningen på emballagen
i vand tilsat rigeligt salt. Herefter afkøles de.
Alle ingredienserne til dressingen piskes
sammen og hældes over den kolde pasta. Salaten smages til med salt og peber og
må meget gerne trække et par timer inden servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar