Grønkålsalat med selleri & æble.
Ca. 4 per.
85 g. Grønkål – renset vægt
400 g. Knoldselleri
3 – 4 stk. Æbler – syrlige
DRESSING:
200 g. Cremefraiche 18 %
1 spsk. Citron saft
½ tsk.
Akacie honning
Salt
Peber
Grønkålen skylles godt, gerne i flere hold
koldt vand. Herefter tørres den – jeg brugte først min salatslynge og bagefter
duppede jeg den tørt i et rent viskestykke – den skal være helt tør, da dressingen ellers vil blive vandet.
De grove ribbe fjernes på kålen, inden den
hakkes fint.
Knoldsellerien skrælles og rives groft.
Æblerne skylles, deles i kvarte og
kernehusene fjernes. Æblerne skæres i små tern på ca. ½ x 1 cm.
Cremefraichen vendes forsigtigt sammen med
kål, selleri og æble. Den smages til med honning, citron, salt og peber.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar