Og i år var ingen undtagelse, så da jeg også havde en absurt lyst til farsfyldte peberfrugter var det simpelthen et must at få kombineret disse to ting snarest muligt muligt i det nye år.
Peberfrugterne blev serveret med BØNNEFRITTER og en skøn BEARNAISE DRESSING.
Lav endelig rigelig, de kan sagtens lunes som Bonusmad dagen derpå, men smager også godt kolde i madpakken.
Fyldte peberfrugter.
4 - 5 per.
500 g. Hakket svinekød
150 g. Løg
3 fed Hvidløg
50 g. Blandende urter, fra frost*
2 stk. Æg (M/L)
50 g. Hvedemel
8 g. Fint salt
40 omg. Peberkværn
¾ - 1 dl. Vand
3 stk. Store peberfrugter
150 g. Revet ost
Start
med farsen:
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Disse
kommes i en skål sammen med kødet og røres sammen – jeg bruger min røremaskine.
Urter, æg, salt, peber og hvedemel tilsættes
og røres godt sammen, hvorefter vandet tilsættes, ad et par gange, til farsen
har en passende konsistens, ikke for fast og ikke for blød.
Lad farsen hvile imens du ordner
peberfrugterne. De halveres på den lange side. Frøstokkene skæres forsigtigt ud
og området omkring blomsten skæres til så tæt på kanten som muligt. Den gør at farsen ikke "vælter" ud og er nem at fjerne efter bagning.
Farsen fordeles i peberfrugterne og hver
peber ”bankes” ned i bordet et par gange for at fordele farsen og fjerne evt.
lufthuller. De drysses med revet ost.
Bages ved 200o i ca. 40 minutter.
TIPS: *I min urteblanding er der
persille, oregano, timian, basilikum & hvidløg. Har du ikke disse på frost,
kan du enten bruge samme mængde af friske + et par ekstra fed
hvidløg.
Eller 1 spsk. tørret af hver + et par ekstra
fed hvidløg.
SENSE:
HF1+2: Peberfrugt,
løg
HF3: Svinekød, æg
HF4: Mel er så lidt
at det er ”gratis”
FEDT: Ost
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: Urter,
hvidløg, salt, peber
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: BØNNEFRITTER & BEARNAISE DRESSING
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar