mandag den 9. januar 2017

Bearnaise dressing

En hurtig og nem dressing, der smager skønt. Den kan sangtens bruges i stedet for sauce. 

Hvis du synes at dressingen er for tyk og gerne vil have den mere "sauce-agtig", kan du røre den op med en smule vand eller mælk.


Bearnaise dressing.
2 per.
250 g. Græsk yoghurt 2 %
1 spsk. Bearnaise essens
1 tsk. Estragon – tørret
½ fed Hvidløg
1 dryp Akacie honning
Salt
Peber

Yoghurten røres med krydderierne og stilles på køl en halv times tid inden servering.


SENSE pr. portion:
HF1+2: -
HF3: -
HF4: -
FEDT: -
DRESSING:
MÆLK: 1 ¼ dl. Græsk yoghurt
SMAG: Bearnaise essens, honning, hvidløg, estragon, salt og peber


INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar