Hvis du synes at dressingen er for tyk og gerne vil have den mere "sauce-agtig", kan du røre den op med en smule vand eller mælk.
Bearnaise
dressing.
2 per.
250 g. Græsk
yoghurt 2 %
1 spsk. Bearnaise essens
1 tsk. Estragon – tørret
½ fed Hvidløg
1 dryp Akacie honning
Salt
Peber
Yoghurten røres med krydderierne og stilles
på køl en halv times tid inden servering.
SENSE pr. portion:
HF1+2: -
HF3: -
HF4: -
FEDT: -
DRESSING:
MÆLK: 1 ¼ dl.
Græsk yoghurt
SMAG: Bearnaise
essens, honning, hvidløg, estragon, salt og peber
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: FYLDTE PEBERFRUGTER & BØNNEFRITTER
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar