Gør dig selv den tjeneste at et par gange om ugen tager du lige en halv eller hel time ud af din måske meget travle kalender. Den tid bruger du til at preppe (klargøre) forskellige grønsager.
Det kunne være at skrælle gulerødder og rødbeder, de skal derefter opbevares i vand.
Hvidkål, rødkål og spidskål kan sagtens snittes og opbevares i en plastbøtte. Grønkål skylles og hakkes, bønner dampes og afkøles. Blomkål og broccoli deles i buketter.
Den tid du bruger her er simpelthen så godt givet ud. For nu bliver det rigtig nemt lige at trylle et måltid sammen, når sulten melder sig eller madpakkerne skal laves.
MORGEN:
Rugbrød med spejlæg og gnavegrønt. Samt ymer
med nødder.
HF 1 – 2: Tomat, agurk
HF 3: 2x spejlæg
HF 4: Rugbrød
FEDT: Olie til stegning, valnød, hasselnød
DRESSING: -
MÆLK: 1½
dl. Ymer
SMAG: Engelsk
sauce, timian, salt, peber
FROKOST:
Rugbrød med
tunsalat og hvidkålsråkost
HF 1 – 2: Gulerod,
hvidkål
HF 3: Tun
HF 4: Rugbrød
FEDT: 3x MAYO
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: Citron
AFTEN:
HF 1 – 2:
Peberfrugt, løg, bønner
HF 3: Svinekød, æg,
hytteost
HF 4: - i stedet ½ x ekstra HF3 (her hytteost) + ekstra grønt
FEDT: Ost
DRESSING: -
MÆLK: 1½ dl.
Græsk Yoghurt 2 %
SMAG: Se
opskrifterne
Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort
fortæller om hvad sensekost er.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar