MORGEN:
Knækbrød med hamburgerryg & hytteost,
hertil gnavegrønt og ymer med nødder.
HF 1 – 2: Gulerod, agurk
HF 3: Hamburgerryg, hytteost
HF 4: Knækbrød
FEDT: Pekannødder, 2x hasselnød
DRESSING: -
MÆLK: 2
dl. ymer
SMAG: -
Rugbrød smed
GULERODSPESTO og spejlæg, ½ FYLDT PEBERFRUGT, samt hvidkålsråkost med rosiner.
HF 1 – 2: Gulerod,
hvidkål, peberfrugt, løg
HF 3: Spejlæg,
svinekød, æg i fars
HF 4: Rugbrød
FEDT: ½x ost, olie
til stegning, ½x pesto, chokolade
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: Citron, rosinerAFTEN:
HF 1 – 2: Peberfrugt,
løg, bønner
HF 3: Svinekød, æg
HF 4: - i stedet ½x ekstra HF3 + ekstra grønt
FEDT: Ost
DRESSING: -
MÆLK: 1 dl.
Græsk yoghurt 2%
SMAG: Hvidløg, salt
og peber
Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort
fortæller om hvad sensekost er.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar