Jo, ser du - jeg har gjort mig OVERVEJELSER om jeg overhovedet skulle poste mine måltider, men efter lidt tænkning, er jeg blevet enig med mig selv om at jeg giver det et forsøg. Det er godt at kunne kigge tilbage på, men måske du eller andre også kan finde inspiration i hvad jeg spiser.
Derudover ville jeg gerne lige afprøve konceptet først, så har jeg også haft et par dage til at sætte mig ordentlig ind i principperne. Jeg kan allerede nu se at de første dage er der ting som stikker ud, men det er kun godt, det er jo det vi lærer af.
Men lad mig vise hvad jeg spiste på min første sensedag:
MORGEN:
Rugbrød med spejlæg, gnavegrønt og peberfrugt med hvidløgsost.
HF 1 – 2: Peberfrugt, tomat, agurk
HF 3: 2 x spejlæg
HF 4: Rugbrød
FEDT: Olie til stegning, smør på brød,
hvidløgsost
DRESSING: -
MÆLK:
-
SMAG: Engelsk
sauce, salt, peber
FROKOST:
Rugbrød smurt med remoulade, samt blandet salat med nøddedrys.
HF 1 – 2: Blandet ”reste”
salat fra nytår
HF 3: Oksefilet
HF 4: Rugbrød
FEDT: Remoulade, 2x
hasselnød
DRESSING: Thousand
Island – ikke sensevenlig men en rest fra nytår - der skulle spises.
MÆLK: -
SMAG: -
AFTEN:
Hvidkål salat med rejer
HF 1 – 2: Hvidkål,
iceberg, tomat, agurk, peberfrugt
HF 3: Rejer
HF 4: -, istedet ½ x ekstra
rejer + ekstra grønt
FEDT: Avokado
DRESSING: Thousand
Island – ikke sensevenlig men en rest fra nytår - der skulle spises.
MÆLK: -
SMAG: Citron, salt
og peber
Ingen kommentarer:
Send en kommentar