mandag den 10. juni 2013

Farserede aubergine.

Jeg elsker auberginer, specielt når de er tilberedt, så de er heeeelt bløde og nærmest smelter i munden.
Men hvis I ikke bryder Jer om aubergine, kan de sagtens skiftes ud med andre grønsager, f.eks. tomater, squash eller noget helt andet :O)

Vi fik KARTOFFELSALAT MED FETA & RUCOLA til.



Farserede aubergine.
2 per.

1 stk. Aubergine

400 g. Svinekød, hakket

1 - 2 tsk. salt
1 stk. Løg, finthakket
2 fed Hvidløg, knust
1 bdt. Persille, hakket
1 stk. Æg
1 - 1½ spsk. Hvedemel
1 dl. Vand
Peber
100 g. Ost, revet

Kødet røres sejt med saltet. Start med 1 tsk. Herefter tilsættes peber, hvidløg løg, persille og ægget. Farsen røres grundigt sammen inden melet kommes i. Og til slut vandet. Tilsæt lidt efter lidt. Farsen skal være blød men ikke for tynd. Smag farsen til og tilsæt evt. mere salt, peber og hvidløg.
Farsen stilles på køl i minimum 30 minutter. Smag derefter til igen.
Auberginen halveres og udhules. Fjern ikke stilken - den vil hjælpe med at kødet ikke falder ud.
Bag de halve auberginer uden fyld i ca. 10 minutter, inden at farsen fyldes i og der drysses med ost.

Steges ved 200o C i ca. 25 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar