Men dengang fandt jeg en supergod opskrift, som jeg brugte til næsten alt min is. Jeg redigerede blot en smule i den og tilsatte lystigt andre slags smage.
Da jeg så igen forleden igen fik lyst til at lave is, gik det op for mig at jeg åbenbart på et tidspunkt, har ryddet for meget op herhjemme. For yndlings opskriften var væk :O(
Efter jeg fik ledt, tænk og Googlet lidt, fandt jeg den endelig.
Min mini is-maskine fungere, men den fryser kun isen til et let soft-ice agtig masse, så en af de næste ønsker på køkken gadget listen, må vist være en ordentlig ismaskine med kompressor :O)
Grundopskrift
parfait.
4 per.
4 stk. Æggeblommer, pasteuriseret2½ dl Piskefløde
Æggeblommer og sukker piskes hvidt
og skummende. Herefter tilsættes mælken. Fløden piskes til en blød skum og vendes sammen med æggeblandingen.
Parfaiten skal nu på frost.
Enten i en ismaskine, men kan også sagtens indfryses i en form direkte i
fryseren. I så fald skal der røres, i isen hver halve time, for at undgå den
krystalliserer.
KILDE: Inspiration fra www.ismaskinen.dk, mixed med egne idéer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar