søndag den 1. september 2013

Oksecuvette på grillen.

Selvfølgelig skulle vi lave noget på Gurli-grill igen idag. Men har jo stadig tøm-fryser-projekt, så jeg stod på hovedet og fandt en oksecuvette. Den blev gnedet i hvidløg, salt og perber og derefter smidt på grillen. Og puuuhhhaaaa vi skal da vist nok lige lære den at kende.

Da manden tænde den, gik der "kun" meget kort tid for den var oppe på over 200o C. Stegen blev smidt på, og vi regnede med at den skulle have 45 minutter. Efter en halvtimes tid, ville jeg så lige måle den. Og vupti den var allerede 61o C. Øv, så var den ikke så rød, som vi bedst kan li' den, men pyt øvelse gør mester og den smagte jo skøn alligevel.

Jeg havde lavet en blandet salat med iceberg, tomat, feta, agurk og blomkål i. Og så fik vi også en ganske almindelig simpel KARTOFFELSALAT.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar